Voor opdrachtgevers

Voor ZZP'ers, bewust van duurzaamheid

Het “The White Label” keurmerk is sterk voor duurzame ondernemers en opdrachtgevers!

Als u een opdracht geeft aan iemand met het “The White Label” keurmerk, dan weet u dat u een bewuste en juiste keuze maakt voor een duurzame leverancier.

Voor opdrachtgevers

Hoe weet u dat de ZZP-er of het klein MKB bedrijf dat u inhuurt hetzelfde denkt als u wanneer het gaat om duurzaamheid en betrokkenheid?

The White Label is een betrouwbaar keurmerk. Ondernemers die het certificaat behaald hebben kunnen met trots zeggen dat ze door een serieuze procedure zijn gegaan en aangetoond hebben dat ze betrokken en duurzaam ondernemen.

De duurzaam ondernemen scan die de kandidaten ondergaan is gebaseerd op de ISO260000 standaard, het Global Reporting Initiative en op documenten van MVO Nederland.

Als u een opdracht geeft aan iemand met het “The White Label” keurmerk, dan weet u dat u een bewuste en juiste keuze maakt.

Waarborgen kwailteit

De houder van een collectief merk moet een grondig kwaliteitswaarborg kunnen garanderen. Dat wil zeggen dat een intakeprocedure niet voldoende is.

Daarom blijven wij in contact met de aangesloten ondernemers om te zorgen dat het “The White Label” keurmerk in goede handen blijft.

De houder van het “The White Label” keurmerk heeft met succes de duurzaam ondernemen scan doorlopen, maar dit is slechts het begin.

Steekproefsgewijs controleren wij of de ondernemer de scan terecht succesvol heeft doorlopen. Hierbij kunnen we ook in gesprek treden met een opdrachtgever.